Alleen Jan – Keizer – Hermans staat voor paal…

Tijdens de gemeenteraad werd het al duidelijk. CD&V draaide zijn kar en vond plots dat het paaltje in de Tuinweg weg moet. Ook Open VLD deed via een van haar gemeenteraadsleden een schuchtere poging om het paaltje ‘de grond in te boren’.

Maar nu is het hek helemaal van de dam. CD&V laat via zijn voorzitter nu weten dat dinsdag op het schepencollege zal voorgesteld worden het paaltje te verwijderen. Open VLD weet het nog niet zo goed, maar als puntje bij paaltje komt, zullen zij – hopelijk – ook wel overstag gaan.

Nu zijn het enkel nog de fundi’s van Lier&Ko die krampachtig voor het behoud van het paaltje zijn. Het staat alleszins als een paal boven water dat er een hartig woordje zal over gediscussieerd worden.

Voor het Vlaams Belang is het duidelijk: er moet paal en perk worden gesteld aan het geruzie en getalm in de monstercoalitie. Van een paaltje tot de heraanleg van de Grote Markt, niks functioneert nog in de monstercoalitie en de Lierenaars en Hooiktenaars zijn daar weeral de dupe van. Gelukkig kunnen zij op 7 juni as. ook daarover hun mening kwijt!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...