Brandkraan Berlarij pal in het midden van het voetpad

Op het moment dat de stad, in opdracht van  de burgemeester, de strijd aanbindt tegen de stoepborden van de handelaars in het centrum, zogezegd om de voetgangers een veilige doorgang te bieden, staat in de Berlarij een brandkraan midden op het voetpad.

 

Voor Vlaams Belang Lier – Koningshooikt kan het niet dat men enerzijds van de handelaars eist dat er voor de voetgangers steeds een vrije doorgang van 1,50 meter moet zijn, en dat er anderzijds een brandkraan staat waarbij die 1,50 meter vrije doorgang er niet meer is.

 

Zowel esthetisch, maar zeker ook met het oog op de veiligheid van de voetgangers dient het plaatsen van obstakels midden op voetpaden en/of fietspaden te allen tijde verboden te worden.

 

Vlaams Belang vraagt dan ook dat de bevoegde schepen snel werk maakt om de brandkraan te laten verplaatsen en hier in de toekomst meer aandacht aan schenkt. Het is deze legislatuur niet het eerste obstakel dat de burgers midden van voetpaden en fietspaden zien verschijnen, laat het hopelijk het laatste zijn.

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...