Den Bril wordt dure affaire…

De gemeenteraad keurde zopas het aanbestedingsdossier goed voor de bouw van een nieuwe theaterzaal én voor uitbreidingswerken van de foyer in Den Bril. In de begroting werd ­zo’n 1.240.000 euro voorzien. Men mag trouwens niet uit het oog verliezen dat er in het verleden, met name in 2002 én in 2004, reeds aanzienlijke aanbestedingen werden gedaan. Het gaat trouwens slechts om een 1ste fase.

Frans Verzwyvel brak een lans om zeker niet de noden van andere culturele maar ook sport- en jeugdverenigingen uit het oog te verliezen. Want ook op dat vlak is er nog veel werk aan de winkel.

Ondertussen lijkt in den Bril ‘de Poppentovertrein’ te zijn stilgevallen. Deze vereniging brengt al jaren producties voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12. De webstek ligt plat én van enige programmatie is nergens iets terug te vinden. Naar verluidt is er ruzie in het huishouden. Wat bijzonder jammer is voor de Lierse en Hooiktse kindjes, want de vereniging verricht(te) prachtig werk. Komaan, zet die meningsverschillen opzij en zet de Poppentovertrein terug op de sporen!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...