Derde keer, goede keer?

De asfaltlaag van de as Berlarij-Rechtestraat, die pas vorig jaar werd gelegd, hield het, mede door de strenge wintermaanden,  amper 6 maanden uit.

In antwoord op een vraag van het Vlaams Belang beloofde schepen Jan Hermans (Lier&Ko) dat er spoedig een nieuwe asfaltlaag zou komen, en dat volledig op kosten van de aannemer. Die nieuwe asfaltlaag (de tweede dus) liet nog enige tijd op zich wachten, maar kwam er dan toch vlak voor deze zomer.

Maar wat gebeurde er deze week?  De winkelas kreeg nog maar eens een nieuwe asfaltlaag, de derde op nauwelijks één jaar tijd.  Opnieuw moest alle doorgaand verkeer worden afgesloten en was een deel van de binnenstad onbereikbaar. Vooral voor de handelaars betekende dat opnieuw klantenverlies en overlast.

Misschien is de derde keer de goede keer, en komt er met de nieuwe asfaltlaag een definitief einde aan de miserie  op de as Berlarij-Rechtestraat.  En we durven hopen,  al zijn we daar niet helemaal gerust in, dat ook de derde asfaltlaag op de kosten van de aannemer werd aangebracht.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...