Een nieuwe week, een nieuwe berg sluikstort…

Een nieuwe week staat in Lier ook nog steeds gelijk aan een nieuwe berg sluikstort. Na meer dan 3 jaar beleid blijft N-VA en Open VLD ook in 2016 toekijken zonder te handelen. Het stadsbestuur blijft minimaliseren en zelfs ontkennen dat er een probleem is.

Het Vlaams Belang Lier – Koningshooikt zal dus ook in 2016 met regelmaat dit thema op de agenda blijven plaatsen. Onze afdeling zal ook dit jaar blijven hameren dat de hoofdoorzaak van het sluikstorten de verantwoordelijkheid is van het stadsbestuur.

Niet de andere kant uitkijken, maar daadkracht tonen moet de boodschap zijn. Het afschaffen van de onrechtvaardige afvaltaks is hierin prioritair. Gezien het stadsbestuur blijkbaar op geen enkele manier ervoor kan (of wil) zorgen dat de OCT’s naar behoren werken, dient ze heel duidelijk aan de burgers te stellen dat N-VA en Open VLD niet mee zullen gaan in een verhaal van Diftar 2.0, maar in de toekomst zullen kiezen voor de klassieke huisvuilophaling.

Tot op heden wil zowel N-VA als Open VLD echter niet ingaan op de vraag van het Vlaams Belang Lier – Koningshooikt om een duidelijk standpunt in te nemen. Niet willen antwoorden is in vele gevallen ook duidelijk…

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...