In ’t Liers Belang: ander en beter!

5 maanden scheiden ons van de volgende verkiezingen. In oktober is het aan u om te beslissen of de monstercoalitie (CD&V, SP.a, onafhankelijken, Open Vld en Lier & Ko) Lier en Koningshooikt goed heeft bestuurd. Het Vlaams Belang gaat alleszins met veel overtuiging deze verkiezingsstrijd aan. Niet met verruimingskandidaten, niet in een of ander kartel of met een stadspartij of een of ander warrig samenwerkingsverband, maar met een op en top herkenbaar, duidelijk en radicaal Liers en Hooikts Vlaams Belangprogramma en met een kandidatenploeg die zegt wat de Lierenaars en Hooiktenaars stilletjes denken.

Want verandering is dringend noodzakelijk: ‘Schoon Lier’ is niet meer, de mobiliteit stokt, de schuldenput wordt alsmaar dieper, projecten geraken steeds achterop en men voelt zich niet meer thuis in eigen stad… Er moet halt worden geroepen aan de verkrotting en de leegstand, de armoede moet daadwerkelijk worden aangepakt én het zijn de allochtonen die moeten integreren en niet omgekeerd.

Lier moet dus terug die stad worden die het eens was, met fiere Pallieters en bezoekers die graag leven, wonen, winkelen en werken in onze stad. En daarom moeten politici een luisterend oor hebben en een oplossing kunnen bieden voor de problemen. Via een enquête, die vorige week verspreid werd onder alle Liernaars en Hooiktenaars, kan u ons uw bezorgdheden kenbaar maken. Wij van onze kant maken er een punt van eer van dat wij er bij de uitwerking van ons verkiezingsprogramma maximaal rekening mee zullen houden.

Jan Mortelmans
1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...