Kies veilig!

Onze tegenstanders zetten het maar al te graag in de verf: het Vlaams Belang is geen partij als de anderen. En inderdaad, dat zijn we niet. Het Vlaams Belang is geen machtspartij die bezig is met het verdelen van postjes. Voor ons geen halfslachtige oplossingen meer, want die hebben we al genoeg gehad.

Het Vlaams Belang blijft daarentegen als enige luidop spreken over thema’s waarover de anderen liever zwijgen: werk, huisvesting en sociale zekerheid voor Vlamingen eerst, een waterdichte immigratiestop en een kordate aanpak van de criminaliteit.

Laat je dan ook niet meeslepen in het schijngevecht dat dezer dagen door de traditionele partijen wordt opgevoerd. Na 14 oktober zal opnieuw blijken dat zij één pot nat zijn én dat hun vele beloftes nog minder waard zijn dan het papier waarop ze werden gedrukt.

Alleen het Vlaams Belang biedt je de garantie dat je stem ook nà 14 oktober wordt gehoord. Gooi je stem niet weg. Kies veilig. Kies Vlaams Belang.

Het Vlaams Belang komt zondag as. vanaf 17u samen in de bovenzaal van Taverne De Valk op de Grote Markt te Lier, waar de verkiezingsuitzendingen en –resultaten op de voet kunnen worden gevolgd met een hapje en een drankje. Iedereen welkom!
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...