Met hernieuwde kracht…

De nieuwjaarsreceptie van de afdeling Lier-Koningshooikt was een overweldigend succes. En eerlijk is eerlijk, we waren er niet erg gerust in. De weersomstandigheden zaten niet echt mee en de opeenvolging van recepties en activiteiten zou een zekere moeheid hebben kunnen veroorzaken. Niets was echter minder waar. Een 100-tal aanwezigen zagen een bijzonder overtuigende Bruno Valkeniers aan het werk. Onze nationale voorzitter ging geen heikel thema uit de weg, niet in het minst de strubbelingen in eigen partij. Maar hij kon met glans de aanwezigen overtuigen van het nieuwe project. De meningen achteraf waren unaniem lovend. We zagen zelfs een bijzonder humoristische voorzitter die zonder enig probleem Geert Hoste overtroefde (zijn Daerden-imitatie zal nog veel bijval krijgen…).

Maar ook afdelingsvoorzitter Olivier Peeters deed het uitstekend. Op een beknopte en glasheldere manier deed Peeters de strapatsen van de monstercoalitie uit de doeken. U kunt zijn toespraak in bijlage lezen.

Na de toespraken werden de aanwezigen vergast op een receptie om duimen en vingeren van af te likken. Met dank trouwens aan Marcel, Monique (2x), Ella, Wim, Marcel, Walter, Véronique, Jan, Frans (2x), Ken, Olivier en Davy.

Onze leden en sympathisanten kunnen er weer met hernieuwde kracht tegenaan: voor een leefbaar Lier en Koningshooikt!

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...