Minaret pasmunt voor supermoskee?

Jong VLD Lier-Koningshooikt heeft gereageerd op de plannen voor de bouw van een supermoskee aan de Donk. “Jong VLD Lier-Koningshooikt is duidelijk gekant tegen de eventuele komst van een minaret van 18m35 hoog op de Donk”. Zo klinkt het vandaag in ‘Het Laatste Nieuws’, maar het wordt nog straffer want de jongliberalen voegen er aan toe dat de plannen voor de bouw van een minaret op het randje van het provocatieve is.

Op het eerste gezicht goed nieuws, want de liberalen maken deel uit van de monstercoalitie. Maar op het tweede gezicht zou de minaret wel eens als pasmunt kunnen gebruikt worden voor de bouw van de supermoskee: geen toelating voor het bouwen van een minaret maar voor wél een megamoskee met een capaciteit voor 450 personen, een cultureel centrum en een apart theehuis. Voor het Vlaams Belang is het heel duidelijk: “Neen aan dit megaproject!”, “Halt aan de islamisering van onze wijken en steden!”


Daarom, kom massaal naar de spoedmanifestatie op donderdag 9 december as. om 19u30 aan de Donk met toespraken van Jan Mortelmans, Frank Creyelman en Filip Dewinter. Alle aanwezigen worden trouwens getrakteerd op erwtensoep met spekjes!

In de bijlage vindt u een voorbeeld van bezwaarschrift.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...