Mist blijft (voorlopig) hangen rond toestand Zimmertoren

Na onze persmededeling van vrijdag 23 februari ( lees: Vlaams-Belang Lier – Koningshooikt vraagt duidelijkheid omtrent Zimmertoren) hebben de betrokkenen blijkbaar besloten hun welles-nietes spelletje niet meer uit te vechten via de media.

Het gevecht gaat dus nu verder achter de coulissen, want peis en vree is het tussen de verschillende bestuursleden alleszins nog niet.  Dat mag zeer duidelijk blijken uit de slotreactie van voorzitter d’Haens die in de weekendeditie van GVA zegt: ”Instorten zeker niet, maar er kan misschien weleens een raam naar beneden donderen.”.

Ondertussen blijft voor de Lierenaar de mist wel hangen rond de toestand van de Zimmertoren en het Schippershuis. De duidelijkheid die we in onze persmededeling aan schepen Verwaest vroegen, is er niet gekomen. Maar dat het om meer gaat dan enkel een beetje houtwerk aan de ramen, zoals schepen Verwaest beweerde in zijn facebookpost, is wel duidelijk.

Vlaams Belang Lier – Koninghooikt herhaalt de vraag naar meer duidelijkheid over het aantal mankementen aan de Zimmertoren en het Schippershuis en wil ook het prijskaartje kennen dat nodig is om al deze mankementen aan te pakken. Hiervoor heeft gemeenteraadslid Ella Cornelis vandaag dan ook een schriftelijke vraag ingediend bij het college van burgemeester en schepenen.

Wordt vervolgd…

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...