Nieuws

NIEUWS VANOP DE LIERSE BARRIKADES

21/08/2019

VBJ Lier-Hooikt steekt de handen uit de mouwen voor een proper en leefbaar Lier

Onder een stralende zon staken we met onze Vlaams Belang Jongeren Lier-Hooikt woensdag 21 augustus de handen uit de mouwen met een opruimactie tegen zwerfvuil aan het station van Lier.


Lees meer...

15/08/2019

Inspiratieloze Hart voor de Burger pakt uit met..... vraag van Vlaams Belang

Wanneer je als politieke partij moet uitpakken met de vraag van een andere politieke partij en het antwoord erop, is het duidelijk dat je van geen hout nog pijlen weet te maken


Lees meer...

20/07/2019

 

VBJ Lier organiseert eerste Gulden Pintenslag met nieuwe voorzitter

Onze nieuwe jongerenvoorzitter Tany Huygen (26j) is van plan om de stem van de jeugd luid te laten klinken in Lier en omstreken. En we laten er geen gras over groeien, want de eerste activiteit is al gepland op vrijdag 26 juli


Lees meer...

24/07/2019

 

Onzichtbare verkeersborden

We hebben wel geen woud van bomen in de stad maar wel een “woud” van verkeersborden.   We zullen maar veronderstellen dat ze allemaal nodig zijn,  maar dan moeten de verkeersborden wel zichtbaar zijn voor de verkeersgebruikers.


Lees meer...

07/07/2019

 

Sluikstort blijft verder toenemen

Uit cijfers die Vlaams Belang gemeenteraadslid Ella Cornelis opvroeg blijkt er maar geen einde te komen aan de immense berg sluikstort en zwerfvuil in Lier. Integendeel zelfs…


Lees meer...

05/05/2019

 

Vlaams Belang trekt met drie Lierse kandidaten naar de verkiezingen

Met Walter Marien, Heidi Van den Bergh en Jan Mortelmans kan de kiezer uit de provincie Antwerpen op drie Lierse Vlaams Belang kandidaten stemmen.


Lees meer...

09/05/2019

 

Investeringsplan van 22 miljoen euro - heraanleg van straten

In de gemeenteraad van 29 april interpelleerde ons raadslid Walter Marien schepen Bert Wollants over het ambitieuze investeringsplan van 22 miljoen euro voor de aanleg van straten, fietspaden en riolering.


Lees meer...

27/06/2019

 

Gouverneur wijst voorzitter gemeenteraad terecht na klacht van Vlaams Belang

Gouverneur Cathy Berx wijst de voorzitter van de Lierse gemeenteraad, Lucien Herijgers (N-VA), terecht na een klacht die Vlaams Belang gemeenteraadslid Bart Verhoeven eind april indiende.


Lees meer...

10/04/2019

 

Vlaams Belang dient klacht in tegen Turkse en Syrische supermarkten Lier

Zowel in supermarkt Mondial, alsook in supermarkt Zein kochten gemeenteraadsleden van Vlaams Belang Lier-Koningshooikt verschillende voedingswaren die in overtreding zijn met de wet.


Lees meer...

28/04/2019

Jongerenafdeling Vlaams Belang Lier-Koningshooikt van start


"De jeugd verdient een stem om de Vlaamse strijd weer duidelijk te laten klinken. Met VBJ Lier-Hooikt willen we de doorgedreven ploitieke correctheid aanpakken, de uitwassen van de multicultuur, maar evengoed de kwetsbaren onder ons volk helpen." aldus de nieuwe jongerenvoorzitter


Lees meer...

01/05/2019

Klacht tegen voorzitter Lierse gemeenteraad


Dinsdag 30 april 2019 diende Liers Vlaams Belang fractieleider Bart Verhoeven klacht in tegen de voorzitter van de Lierse gemeenteraad en OCMW-raad Lucien Herijgers (N-VA) bij het Agentschap Binnenlands Bestuur Vlaanderen.


Lees meer...

OUDERE ARTIKELS

Vlaams Belang Lier

 

Berlaarsestraat 42

2500 Lier

Email: info@vlaamsbelanglier.org

Telefoon: 0496/28 32 06

 

Snelle Links

 

 

Start  | Wie is wie?

Nieuws  |  Publicaties

Contacteer ons 

 

Vlaams Belang Lier © 2019. Alle rechten voorbehouden