Nieuws

NIEUWS VANOP DE LIERSE BARRIKADES

27/09/2019

UFO-achtig standbeeld op 'den tand' aan de Nete?


Het Lierse college van burgemeester en schepenen besliste om op ‘den tand’ (splitsing Kleine en Grote Nete) een standbeeld te plaatsen. Dit standbeeld werd aangekocht door Gezinshulp Lier naar aanleiding van hun 50 jarige bestaan en geschonken aan de stad Lier.


Lees meer...

11/10/2019

Verkoop eigendom OCMW Lier voorbeeld onbehoorlijk bestuur


In de OCMW-raad van 23 september is Vlaams Belang gemeenteraadslid Walter Marien tussengekomen bij  punt 6 ,  de verkoop van een horecapand in de Eikelstraat.   

Het pand, een beschermd monument, is eigendom van OCMW, en wordt nu verkocht omdat de renovatiekosten te hoog zijn.


Lees meer...

01/10/2019

Waarom een fietszone binnen de vesten géén goed idee is


Groen-Lier&ko lanceerde onlangs het voorstel om van de gehele binnenstad (binnen de vesten) een fietszone te maken. Wat Vlaams Belang Lier – Koningshooikt betreft lijkt het eerder een snel gekozen populistisch voorstel te zijn in het heersende opbod om de grootst mogelijke fietszone te hebben, dan wel een goed overdacht voorstel.


Lees meer...

28/08/2019

Lierenaar roept op om kantoren Vlaams Belang en 'rechtse mensen' in brand te steken

Liers Vlaams Belang voorzitter en fractieleider Bart Verhoeven legde gisteren klacht neer bij de politie Lier voor het aanzetten tot haat of geweld tegen een groep of gemeenschap. Ook bij Unia werd hiervan melding gemaakt.


Lees meer...

26/09/2019

Stadsbestuur Lier kiest kwetsbare doelgroep om belastingverhogingen door te voeren

Vlaams Belang fractieleider Bart Verhoeven interpelleerde de meerderheid in de gemeenteraadszitting van 23 september naar aanleiding van een actie ‘actualisatie comfortelementen’ die de stad Lier onlangs organiseerde.


Lees meer...

21/08/2019

VBJ Lier-Hooikt steekt de handen uit de mouwen voor een proper en leefbaar Lier

Onder een stralende zon staken we met onze Vlaams Belang Jongeren Lier-Hooikt woensdag 21 augustus de handen uit de mouwen met een opruimactie tegen zwerfvuil aan het station van Lier.


Lees meer...

24/07/2019

 

Onzichtbare verkeersborden

We hebben wel geen woud van bomen in de stad maar wel een “woud” van verkeersborden.   We zullen maar veronderstellen dat ze allemaal nodig zijn,  maar dan moeten de verkeersborden wel zichtbaar zijn voor de verkeersgebruikers.


Lees meer...

20/07/2019

 

VBJ Lier organiseert eerste Gulden Pintenslag met nieuwe voorzitter

Onze nieuwe jongerenvoorzitter Tany Huygen (26j) is van plan om de stem van de jeugd luid te laten klinken in Lier en omstreken. En we laten er geen gras over groeien, want de eerste activiteit is al gepland op vrijdag 26 juli


Lees meer...

15/08/2019

Inspiratieloze Hart voor de Burger pakt uit met..... vraag van Vlaams Belang

Wanneer je als politieke partij moet uitpakken met de vraag van een andere politieke partij en het antwoord erop, is het duidelijk dat je van geen hout nog pijlen weet te maken


Lees meer...

27/06/2019

 

Gouverneur wijst voorzitter gemeenteraad terecht na klacht van Vlaams Belang

Gouverneur Cathy Berx wijst de voorzitter van de Lierse gemeenteraad, Lucien Herijgers (N-VA), terecht na een klacht die Vlaams Belang gemeenteraadslid Bart Verhoeven eind april indiende.


Lees meer...

07/07/2019

 

Sluikstort blijft verder toenemen

Uit cijfers die Vlaams Belang gemeenteraadslid Ella Cornelis opvroeg blijkt er maar geen einde te komen aan de immense berg sluikstort en zwerfvuil in Lier. Integendeel zelfs…


Lees meer...

09/05/2019

 

Investeringsplan van 22 miljoen euro - heraanleg van straten

In de gemeenteraad van 29 april interpelleerde ons raadslid Walter Marien schepen Bert Wollants over het ambitieuze investeringsplan van 22 miljoen euro voor de aanleg van straten, fietspaden en riolering.


Lees meer...

OUDERE ARTIKELS

Vlaams Belang Lier

 

Berlaarsestraat 42

2500 Lier

Email: info@vlaamsbelanglier.org

Telefoon: 0496/28 32 06

 

Snelle Links

 

 

Start  | Wie is wie?

Nieuws  |  Publicaties

Contacteer ons 

 

Vlaams Belang Lier © 2019. Alle rechten voorbehouden