Vandaag: Vlaams Belang!

Het Vlaams Belang was, is en blijft een unieke en onvervangbare partij. Het Vlaams Belang heeft de voorbije dertig jaar dan wel geen ministers geleverd, maar het is wél dertig jaar lang de boodschapper geweest. Soms – of zelfs heel dikwijls – was dat geen blijde boodschap. Maar het was wel altijd de waarheid.

Wij spraken waar anders zou gezwegen zijn. Wij riepen waar anders gefluisterd zou zijn. Wij gingen rechtdoor waar anders gekronkeld zou zijn. Wij brachten licht waar anders duisternis zou gebleven zijn. En wij spraken de waarheid waar anders gelogen zou zijn.

Vandaag, vele jaren na het Vlaams Belang komen stilaan ook anderen tot de (pijnlijke) vaststelling dat onze analyses kloppen. Dat, om maar enkele voorbeelden te noemen, België niet meer werkt, dat de multiculturele utopie aan het ontaarden is in een nachtmerrie en dat de zachte aanpak van criminelen alleen maar harde criminaliteit heeft opgeleverd.

Meer dan om het even welke theoretische bespiegeling ook, bewijst de politieke actualiteit de waarde en de juistheid van ons programma. Een stem voor het Vlaams Belang is niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat het geknoei van de voorbije jaren wordt afgestraft, het is ook de grootste garantie dat de druk op de ketel blijft.

Een stem voor het Vlaams Belang betekent immers ook ná 13 juni:

* Een stem voor een veilig Vlaanderen door een kordate aanpak van de criminaliteit.

* Een stem voor een Vlaams Vlaanderen door een strikte immigratiepolitiek.

* Een stem voor een vrij Vlaanderen door Vlaamse onafhankelijkheid.

* Een stem voor een sociaal en welvarend Vlaanderen voor Vlaanderen en de Vlamingen eerst.

Wie wil dat ook ná de verkiezingen zijn stem wordt gehoord, stemt vandaag Vlaams Belang!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...