Vlaams Belang brengt ‘Berlijnse Muur’ op gemeenteraad

Tijd dat gemeenteraad zich uitspreekt en kleur bekent

De monstercoalitie koestert plannen om de Grote Markt in twee te knippen en alle doorgaand verkeer te bannen. Ook de omliggende straten, die het mogelijk maken om van de ene kant van de binnenstad naar de andere te rijden, zullen onverbiddelijk worden afgesneden.

De verregaande plannen negeren eens te meer de uitslag van het referendum over de Grote Markt. Daarnaast zal de onbereikbaarheid van het stadscentrum, die nu al aanzienlijk is, groter zijn dan ooit.

Met het drastisch knippen van de Grote Markt  trekt de monstercoalitie een virtuele Berlijnse Muur door de Lierse binnenstad. Zoiets is echt wel het laatste waarop het gros van de Lierenaars en Hooiktenaars zit te wachten. Er kan trouwens geen twijfel over bestaan dat de lokale middenstanders als eerste slachtoffer zullen worden van deze absurde maatregel.

Het Vlaams Belang brengt de knip van de Grote Markt dan ook ter sprake tijdens de gemeenteraad van maandag as. en vraagt via een toegevoegd agendapunt van Marcel Taelman een stemming. Het wordt tijd dat de gemeenteraad zich over deze verregaande plannen kan uitspreken en de leden van de gemeenteraad kleur bekennen.

Olivier Peeters
Voorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...