Vlaams Belang herinnert stadsbestuur aan anderhalf jaar oude belofte

In de Huibrechtstraat staat het betalend parkeren nog steeds niet op punt. De parkeerzone staat aangegeven met het verkeersbord “zone 3”, maar een wegwijzer leidt de mensen geheel de verkeerde kant uit in de richting van een parkeermeter “zone 2”.

 

Parkeerders hebben dus het raden naar waar de juiste parkeermeter zich bevindt. Die staat overigens ver uit het zicht, achter de hoek met de Wijngaardstraat en op ruim 100 meter wandelafstand (enkel) tot de eerste parkeerplaatsen.

 

Het was gemeenteraadslid Marcel Taelman die het schepencollege hier begin 2014 attent op maakte. Ondanks de te grote wandelafstand vond de bevoegde schepen Bert Wollants (N-VA) niet dat de bewuste parkeermeter verplaatst moet worden. Hij beloofde wel om de foute signalisatie spoedig aan te passen, maar bijna anderhalf jaar later is ook daar nog niets van in huis gekomen.

 

Het Vlaams Belang past de verkeerde signalisatie dan maar zelf aan, het wachten heeft immers lang genoeg geduurd. Op zaterdag 23 mei brengen enkele militanten correcte wegwijzers aan in de Huibrechtsraat omstreeks 10u30 (zie bijlage). “Het Vlaams Belang wijst de juiste weg.”

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...