Vlaams Belang in actie

Volgende maandag vergadert de gemeenteraad vanaf 19u30 in het stadhuis. Publiek tijdens de openbare zitting is uiteraard van harte welkom. Het Vlaams Belang zal zoals steeds tussen komen bij punten van de gewone agenda. Maar de partij voegt ook zelf punten toe.

Zo zal Frans Verzwyvel interpelleren over de Antwerpsestraat en de officiële opening ervan. Marcel Taelman van zijn kant zal de monstercoalitie aan de tand voelen over de uitpuilende vuilnisbakjes tijdens het pinksterweekeinde. Jan Mortelmans ondervraagt het stadsbestuur over de stand van zaken m.b.t. de heraanleg van de Grote Markt en Ella Cornelis komt terug op de verkeerssituatie tijdens de zaterdagse markt. Olivier Peeters ten slotte doet een voorstel om het verstrekken van brandpreventieadvies gratis te maken zoals nu het geval is met de inbraakpreventie.

Stof genoeg tot discussie zoals u kunt merken. Wilt u de Vlaams Belangfractie aan het werk zien, kom dan naar de gemeenteraad kijken en luisteren op maandag 19 mei vanaf 19u30 ten stadhuize.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...