Vlamingen 1st!

De politiek zorgt voor afkeer bij heel wat Vlamingen. Ze zijn het beu en ik kan ze geen ongelijk geven. Dat komt omdat de traditionele partijen voortdurend woordbreuk plegen en de kiezers bedriegen. Het is dus hoog tijd voor verandering. Want nu is geen daadkrachtig beleid mogelijk op sociaal-economisch vlak, op vlak van justitie, veiligheid, immigratie, enz…

Het Vlaams Belang wil dan ook dat de Vlamingen terug op de eerste plaats komen. België heeft nooit gefunctioneerd en zal ook nooit functioneren en dus kiezen wij resoluut voor de Vlaamse onafhankelijkheid. Want BHV is niet veel meer dan een symptoom van een ziekte, een ziekte die België heet en de remedie is de Vlaamse onafhankelijkheid.

En door die stap te zetten kunnen alle andere problemen ook effectief en efficiënt worden aangepakt: of het nu over het arbeidsmarktbeleid gaat of over de naturalisaties of over de verkeersveiligheid, alles is communautair en kan enkel binnen een onafhankelijk Vlaanderen worden opgelost. En dat is voor mij de essentie van deze verkiezingen. Het Vlaams Belang is broodnodig en de Vlaming beseft maar al te goed dat het Vlaams Belang het hardst in de kuiten bijt van de traditionele partijen. Daarom op 13 juni, Vlaanderen en de Vlamingen eerst!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...