'Dit was 2021'

DIT WAS 2021


31/12/2021

Door de corona maatregelen dienden we als politieke partij ook in 2021 heel wat activiteiten te annuleren. Zo viel de nieuwjaarsreceptie, onze jaarlijkse braai en een uitstap naar de parlementen in het water. Ook 2022 moeten we noodgedwongen beginnen met onze nieuwjaarsreceptie alweer te annuleren.


Ondanks dat het dus bijzonder moeilijk was om activiteiten voor onze leden te organiseren, was het afdelingsbestuur, militanten en de gemeenteraadsfractie van Vlaams Belang Lier – Hooikt ook in 2021 onverdroten actief om uw stem te laten horen.


In plaats van een nieuwjaarstoespraak geven we via onderstaande film een korte impressie van de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, waarbij uw Vlaams Belang afdeling op de barricade stond.


Ook het komende jaar kan u uiteraard blijven rekenen op onze niet-aflatende inzet en ons enthousiasme zodat uw stem ook in 2022 gehoord zal worden.


Met de hoop dat we elkaar opnieuw fysiek kunnen zien en spreken op één van onze activiteiten het komende jaar, wens ik u en uw familie in naam van het afdelingsbestuur en onze mandatarissen een strijdbaar, maar vooral gezond 2022 toe.

 

Bart Verhoeven

Voorzitter Vlaams Belang Lier - Hooikt