Jongerenafdeling Vlaams Belang Lier-Hooikt van start

JONGERENAFDELING VLAAMS BELANG LIER-HOOIKT VAN START

28/04/2019

PERSMEDEDELING: VOORSTELLING JONGERENAFDELING VLAAMS BELANG LIER-KONINGSHOOIKT"In ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 hadden we heel wat aandacht voor de jongeren." steekt Vlaams Belang voorzitter Bart Verhoeven van wal. "Geen loze verkiezingsbeloftes, want na onze verkiezingsoverwinning zijn we dadelijk van start gegaan om te bekijken hoe we jongeren mee actief kunnen betrekken in onze politieke werking. Ze een eigen stem geven en zo mee te laten bouwen en de lijnen uit te zetten aan het Vlaams Belang van vandaag en morgen. Ik ben dan ook heel fier vandaag de start te mogen aankondigen van een nieuwe VBJ-afdeling. En dankzij de inzet van onze nieuwe jongerenvoorzitter Jeffrey van Mieghem neemt VBJ met 13 jongeren alvast een sterke start."


"De jeugd verdient een stem om de Vlaamse strijd weer duidelijk te laten klinken. Ik zet graag mijn schouders onder dit initiatief om mijn steentje bij te dragen aan het behoud van onze cultuur en onze mensen." gaat Jeffrey van Mieghem verder.


"Met VBJ Lier-Hooikt willen we de doorgedreven politieke correctheid aanpakken, de uitwassen van de multicultuur, maar evengoed de kwetsbaren onder ons volk helpen. We leggen de vinger op de wonde. Zacht voor wie het moeilijk heeft, hard voor wie het moeilijk maakt.


Bij deze wil ik dan ook mijn aandacht richten tot alle jeugd in Lier en de wijde omgeving: Hou je van onze mensen, ben je niet bang om samen met ons op de barricades te staan in onze strijd en wil je je daarbij ook goed amuseren? Wordt dan lid van Vlaams Belang Jongeren Lier & Koningshooikt en begin je verzet vandaag!" besluit Jeffrey.