VBJ Lier-Hooikt steekt de handen uit de mouwen voor een proper en leefbaar Lier

VBJ LIER-HOOIKT STEEKT DE HANDEN UIT DE MOUWEN VOOR EEN PROPER EN LEEFBAAR LIER

21/08/2019

Onder een stralende zon staken we met onze Vlaams Belang Jongeren Lier-Hooikt woensdag 21 augustus de handen uit de mouwen met een opruimactie tegen zwerfvuil aan het station van Lier.


En dergelijke opruimacties zijn nodig want het aantal tonnen opgehaald zwerfvuil en sluikstort blijft in Lier ieder jaar stijgen. Tussen 2017 en 2018 met maar liefst 30%!


Als Vlaams Belang Jongeren willen we een proper en leefbaar Lier en Koningshooikt. Niet door van op een podium te roepen wat anderen moeten doen, niet door in de handen te klappen en niet door liedjes te zingen zullen we een proper en leefbaar Lier en Hooikt bewerkstelligen. Wel door acties zoals we die vandaag gedaan hebben, kleine dingen die dadelijk een wereld van verschil maken. Van een vuile straat naar een propere straat, van een verloederde buurt naar een leefbare buurt.


Voor VBJ Lier-Hooikt is dit geen eenmalige of jaarlijkse actie maar zullen we, zolang en zoveel als nodig, verdere opruimacties houden. Wie een plaats of straat in zijn of haar buurt kent die wel eens aangepakt mag worden, kan dit ons altijd laten weten via onze facebookpagina of via vbj@vlaamsbelanglier.org .


Tany Huygen

Voorzitter Vlaams Belang Jongeren

Lier-Hooikt