Verkoop soep en peperkoekenhartjes ten voordele van Huizen van Vlaamse Solidariteit

Verkoop van soep en peperkoekenhartjes voor eigen volk in nood

13/01/2019

Mandatarissen en militanten van Vlaams Belang Lier - Koningshooikt en Voorpost verkochten zaterdag 12 januari 2019, via een stand op de zaterdagse markt, soep, peperkoekenhartjes en truien.

 

Het was een geslaagde actie, waarvan de opbrengst integraal naar de vzw Huizen van Vlaamse Solidariteit gaat. Deze vzw helpt op een waardige manier mensen van het eigen volk die in nood verkeren, en dit uitsluitend door de samenwerking van talrijke vrijwilligers.

 

Zo bezorgen ze al meer dan 40 jaar tijdens de eindejaarsperiode honderden voedselpakketten, ter waarde van 70 euro, aan Vlamingen in financiële nood. Ook vorige maand werden er zo 300 kerstpaketten samengesteld en bezorgd om toch een beetje kerstvreugde te brengen bij eigen volk in nood.

 

Ook Vlamingen die getroffen worden door onheil zoals brand- en waterschade, politiek vandalisme, enz. kunnen op ondersteuning rekenen van Huizen van Vlaamse Solidariteit.

 

Armoede bestaat ook bij ons! Met een hart voor het eigen volk zal Vlaams Belang Lier - Koningshooikt ook de komende zes jaar dit thema op de agenda blijven plaatsen. Zowel in de gemeenteraad, alsook met gerichte acties als deze van zaterdag.