VERZET LOONT, ONDERZOEK ALTERNATIEVEN VOOR AFVALOPHALING START!

VERZET LOONT, ONDERZOEK ALTERNATIEVEN VOOR AFVALOPHALING START

30/01/2020

Met betrekking tot het aflopende beheerscontract van Ivarem in april 2021 verklaarde schepen Andries op de gemeenteraad van 27 januari 2020, dat de eigen stadsdiensten een onderzoek zullen doen naar alternatieven voor de afvalophaling en  - verwerking door Ivarem. 


Volgens hem heeft de stad genoeg expertise in huis om dit onderzoek zelf op een deskundige manier te doen.  In maart/april zal dit in de desbetreffende commissie reeds uitgebreid besproken worden en in mei/juni zal er een voorstel gedaan worden.  De finale goedkeuring is dan voorzien voor na de vakantieperiode.


Onder druk van onze voortdurende opvolging van dit dossier en zeker door de lopende petitie is de meerderheid ingegaan op onze vraag.  We rekenen er dan ook op dat de stad een volledig en objectief marktonderzoek zal presenteren waarin alle opties aan bod  zijn gekomen en op basis waarvan de beste keuze kan gemaakt worden.


Druk uitoefenen loont en we danken dan ook alle mensen die de petitie reeds ondertekend hebben om mee gezorgd te hebben voor deze noodzakelijke druk.


We zullen jullie natuurlijk verder op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via deze pagina.


Vlaams Belang Lier

 

Berlaarsestraat 42

2500 Lier

Email: info@vlaamsbelanglier.org

Telefoon: 0496/28 32 06

 

Snelle Links

 

 

Start  | Wie is wie?

Nieuws  |  Publicaties

Contacteer ons 

 

Vlaams Belang Lier © 2020. Alle rechten voorbehouden