Vlaams Belang trekt met drie Lierse kandidaten naar de verkiezingen

VLAAMS BELANG TREKT MET DRIE LIERSE KANDIDATEN NAAR DE VERKIEZINGEN

05/05/2019


 PERSMEDEDELING VLAAMS BELANG LIER-KONINGSHOOIKT


 

Vlaams Belang trekt met drie Lierse kandidaten naar de verkiezingen

 

Met Walter Marien, Heidi Van den Bergh en Jan Mortelmans kan de kiezer uit de provincie Antwerpen op drie Lierse Vlaams Belang kandidaten stemmen.


Walter Marien (63) , secretaris en gemeenteraadslid voor Vlaams Belang Lier – Koningshooikt, staat op de 22ste plaats voor het Vlaams Parlement bij de verkiezingen van 26 mei.


Heidi Van den Bergh (47), in oktober met een mooie persoonlijke score nog verkozen als gemeenteraadslid, staat op de 8ste plaats voor de Kamer.


Jan Mortelmans (55), die tussen 1999 en 2010 reeds volksvertegenwoordiger was in de Kamer, staat als 4de opvolger opnieuw op de lijst voor de Kamer.

 

Ik ben blij te zien dat de lokale inzet van de Lierse afdeling vertaald wordt naar drie plaatsen op de nationale verkiezingslijsten.  Met drie sterke Lierse kandidaten gaan we vol vertrouwen naar de kiezer toe.


Niet met verkiezingsbochten, maar met een duidelijk, sterk sociaal programma waar we, met onder andere een pensioen van minstens 1500 euro, een maximumfactuur voor thuiszorg en rusthuizen, een verdubbeling van het ouderschapsverlof (halftijds leefloon) voor ouders die thuisblijven voor de opvoeding van de kinderen, de werkloosheidsuitkeringen beperken tot 2 jaar, behalve voor 50-plussers, een sociaal contract willen afsluiten met de kiezer. Een programma ook waar we eindelijk de miljardentranfers naar Wallonië een halt toeroepen, waar er géén kilometerheffing in voorkomt, maar wél een immigratiestop voor mensen van buiten de EU, waar we ervoor pleiten dat criminelen hun straffen volledig uitzitten. Een programma dat gaat over en voor ONZE mensen!


Bart Verhoeven

Voorzitter Vlaams Belang Lier - Koningshooikt