Vlaanderen tegen paars-groen

VLAANDEREN TEGEN PAARS-GROEN

05/11/2020

Vlaams Belang Lier-Hooikt verdeelt duizenden pamfletten tegen paars-groen

Vlaanderen tegen paars-groen 

De anti-Vlaamse en linkse paars-groene monstercoalitie is niet onze regering. Dit is niet het beleid waar de Vlaming voor gekozen heeft. Dat maakten we vriend en vijand duidelijk op zondag 27 september op de Brusselse Heizel toen 15.000 Vlamingen luidkeels ‘niet mijn regering’ riepen.


Het Vlaams Belang zal zijn taak als megafoon van de gewone Vlaming in de Wetstraat vastberaden blijven uitoefenen. Na de succesvolle protestmeeting in september stoppen we met onze afdelingen de komende weken in nagenoeg elke brievenbus in Vlaanderen een inhoudelijk krachtig oppositiepamflet.


“Onze boodschap is duidelijk: dit is niet onze regering. Dit is niet de regering van de Vlaming. En dit is zeker niet de regering van het Vlaams Belang. De eindafrekening volgt in 2024, maar tot dan zal paars-groen aan het Vlaams Belang een te duchten tegenstander hebben in de oppositie. Wij zullen spreken waar anderen zwijgen” aldus nationaal voorzitter Tom van Grieken.


Ook in Lier-Hooikt trekken heel wat vrijwilligers deze maand de straat op om dit inhoudelijk krachtig oppositiepamflet bij de Lierenaars en Hooiktenaars in de brievenbus te stoppen. Want als de mainstream media en de linkse kranten onze boodschap negeren, brengen we ze zelf wel!